Työpaikat sairaanhoidossa ja kotihoidossa

Yhteystiedot

Sairaanhoitaja tai lähihoitaja – tule meille töihin! Myös alan opiskelijoita on liittynyt jatkuvasti kasvavaan perheeseemme.


Tarvitsemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia, jotka ovat suorittaneet lääkehoidon kokeen eli LOVE-luvan. Työntekijöillemme tarjotaan kilpailukykyinen palkkaus, koulutusta sekä monipuolinen työnkuva kotisairaanhoidon ja hoiva-alan piirissä. Meidän kauttamme pääset erilaisiin hoitotehtäviin kaiken ikäisissä asiakasryhmissä. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työnkuva onnistuu myös tarvittaessa. 


Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen niin asiakkaan tyytyväisyyden kuin työntekijän hyvinvoinnin suhteen.
Hoitajamme kulkevat pääsääntöisesti Medicomissio Sairaanhoitopalvelun autolla. Meille riittää, että sinulla on olemassa oleva ajokortti. Omalla autollasi ajaminen käy myös hyvin. Me korvaamme polttoainekustannukset työmatkoillasi.


Haussa olevat paikat

Tällä hetkellä haemme:

Lähihoitaja Nokia 2 kpl

Lähihoitaja Lempäälä 2 kpl

Lähihoitaja Ylöjärvi 2 kpl

Kiinnostaako sinua henkilökohtaisen avustajan työ Medicomissio Sairaanhoitopalvelussa?

Voit tulla Medicomissio Sairaanhoitopalveluun henkilökohtaiseksi avustajaksi kahdella tavalla.

1. Jos nykyinen työnantajasi/vammaisasiakkaasi valitsee meidät henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi, voit halutessasi siirtyä yrityksemme työntekijäksi ja jatkaa saman asiakkaan avustajana.

2. Voit myös ilmoittaa meille kiinnostuksesi toimia henkilökohtaisena avustajana ja hakea vapautuvia avustajan työtehtäviä haluamaltasi alueelta, joissa olemme palveluntuottajana. Lähetä meille ansioluettelosi yhteystietoineen joko postitse tai sähköpostitse, niin otamme sinuun yhteyttä palkatessamme työntekijöitä. Otamme mielellämme hakemuksia vastaan myös keikkatyöstä kiinnostuneilta työnhakijoilta!

Kaikki yhteystietomme