Henkilökohtaisen avun palvelut

Yhteystiedot

Medicomissio Sairaanhoitopalvelu tarjoaa henkilökohtaisen avun palvelut Kangasalta muihin Pirkanmaan kuntiin. Meidän ammattiosaamisemme, monen vuoden kokemuksemme sekä jatkuva kouluttautuminen takaavat avustuspalvelun laadun. Ystävälliset yhteyshenkilömme ovat valmiina palvelemaan sinua. Medicomissio Sairaanhoitopalvelu on alusta alkaen suuntautunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen; asiakkaanamme säilytät aina itsemääräämisoikeutesi. Me lähetämme avustajaehdokkaan ja sinä päätät loppujen lopuksi työajasta sekä sinulle parhaiten sopivasta avustajasta. Jatkossa tuttu hoitaja käy luonasi. Palveluperiaatteeseemme kuuluu kuntouttava työote. Työntekijämme osallistuvat asiakkaan kuntoutukseen tekemällä asiakkaan kanssa fysioterapeuttimme yksilöllisesti räätälöimää harjoitusohjelmaa. Vastuu kuntoutuksesta on aina fysioterapeutillamme.

Kokemuksiamme

Meillä on kokemusta neurologisten asiakkaiden kanssa työskentelystä. Meiltä löytyy kokemusta myös seuraavista: ALS, Aspergerin oireyhtymä, autismi, Parkinson, MS-tauti, downin oireyhtymä, epilepsia, sokeus, Klinefelterin oireyhtymä, Kleine-Levin syndrooma (KLS), Sanfilippon oireyhtymä jne. 

Uusia tauteja hoidettaessa perehdymme innokkaasti asiakkaan tilanteeseen ja varmistamme oikeat hoitolinjaukset eri sairauksien liitoilta ja lääkäreiltämme, jotka perehdyttävät meidät huolellisesti. 


Medicomissio Sairaanhoitopalvelu huolehtii henkilöstönsä osaamisesta perehdyttämällä työntekijänsä hyvin asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin, jotta palvelumme toimivat parhaiten.

Miksi Medicomissio Sairaanhoitopalvelu kannattaa valita palveluntuottajaksi?

Itsemääräämisoikeutesi säilyy

Vastaus on yksinkertainen: sinä päätät, kuka tulee sinun henkilökohtaiseksi avustajaksesi. Tiedämme, että avustajien vaihto useasti tuo stressiä monille avustettaville henkilölle. Medicomissio Sairaanhoitopalvelu takaa sen, että sinulla on päätösvalta esittelemistämme työntekijöistä. Näin sinun itsemääräämisoikeutesi säilyy.

Sinä määrittelet avustajan työajat

Voit itse sopia työajat avustajien kanssa, emme puutu päätökseesi.

Omavastuuta ei peritä

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli henkilökohtaisen avustajan hankintaan, sinun ei tarvitse maksaa meille mitään. Asiakkaanamme sinun täytyy huolehtia siitä, että palvelusetelien määrä ei ylitä määrättyä tuntimäärää. Äkillisessä tapauksessa voit ottaa yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi. Muistathan, että palveluntuottaja ei ole oikeutettu pyytämään lisäpalveluseteliä sinun puolestasi.

Avustajamme voivat lähteä lomalle mukaasi

Mikäli haluat lähteä vaikka risteilylle tai ulkomaanmatkalle, meiltä löytyy myös avustaja, joka voi lähteä sinun kanssasi. Näissä tapauksissa sinun täytyy varmistaa, että palvelusetelin tuntimäärä riittää kyseisen matkan ajaksi. Suurin osa avustajistamme puhuu sujuvaa englantia, mistä voi olla apua matkasi aikana, jos oma englanninkielen taito mietityttää.

Ympärivuorokautinen hoito

Olemme jo pitkään hoitaneet asiakkaita, jotka asuvat joko palvelutaloissa tai vanhainkodeissa, joten asiakkaanamme meillä on aina tilaa sinulle tarpeistasi riippumatta.

Asiakaspalvelu 24/7 vuorokaudessa

Yhteyshenkilömme on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin. Jos asia on kiireinen, viikonloppuisin voit soittaa päivystävään puhelinnumeroomme 045 8949 961.

Omaishoito

Oletko sinä omaishoitaja ja hoidat vammautunutta tai sairastunutta ikääntyvää läheistäsi? Tiesitkö, että omaishoitajalla on oikeus vähintään kolmen vuorokauden mittaiseen vapaaseen kuukaudessa, jos hän on kuukauden aikana sidottu hoitoon ympärivuorokautisesti tai jatkuvasti päivittäin. 


Medicomissio tarjoaa omaishoidon sijaispalvelua, jossa hoitajamme tuuraa sinua, kun pidät vapaata tai sinulla on yllättävää menoa. Medicomissio pyrkii lähettämään saman tutun hoitajan joka kerta. Tuemme kaikenlaisissa kodin askareissa helpottaaksemme rakkaasi hoitamista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!