Turvallista sairaanhoitopalvelua suurella sydämellä asiakkaan kotona 

Ota yhteyttä

Medicomissio Sairaanhoitopalvelu on pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla palveleva, monipuolisia kotisairaanhoito- ja hoivapalveluita tarjoava yritys. Korkealaatuinen, ihmisläheinen hoito ja asiakkaan parhaasta huolehtiminen ovat meille aina etusijalla. Meillä toiminnan laatu ja työntekijöiden koulutus ja osaaminen on huolellisesti tarkastettu. Työntekijämme perehdytetään huolellisesti tehtäviinsä.
Medicomissio Sairaanhoitopalvelulla on oma lääkäri, joka voi konsultoida tarpeen mukaan.

Alla olevat palvelut tarjotaan asiakkaan kotona:

Tuntihinta 45,00 euroa + lisät

  • korvahuuhtelu (pehmittävät tipat olleet jo käytössä ainakin muutamana edellisenä päivänä)

  • ompeleiden ja hakasten poisto

  • verenpaineenmittaus ja -seuranta

  • laboratorionäytteet kotona

  • haavahoidot (asiakas ostaa haavanhoitotarvikkeet)

  • lääkkeiden jako dosettiin (vain sopimusasiakkaille)

  • kestokatetrin laitto

  • antibioottitiputukset asiakkaan kotona (käy myös yöllä). Tiputamme vain lääkärin määräyksen mukaisesti.

  • peritoneaalidialyysi kotona (vain sopimuksella).

  • hemodialyysi kotona (lähinnä kanylointi ja verikokeiden otto ja vienti laboratorioon).

Meiltä löytyy myös tehokkaita ja kannettavia laitteita pikadiagnostiikkaan

Pikanäytteistä voidaan ottaa myös tulehdusarvot (CRP) verestä Read quick go -huippulaitteella. Tätä laitetta käytetään myös useissa sairaaloissa Suomessa. Laitteen avulla veren bakteeriarvot tiedetään minuutissa, samoin kuin hemoglobiiniarvot. 


INR-mittaus CoaguChek XS -mittarilla saadaan verenhyytymisarvo mitattua parissa minuutissa. Tämä helpottaa kulkemista laboratorioon Marevan-käyttäjillä.


Yllä olevia palveluita tarjotaan Medicomissio Sairaanhoitopalvelun vastaanotolla maanantaisin klo 8:00–12:00 osoitteessa Karin-Heikintie 2 A Liiketila 1, 36240 Kangasala. Pikalaboratoriomittauksia voidaan järjestää myös sopimuksen mukaan asiakkaan kotona.


Olet tervetullut asiakkaaksemme, olitpa sitten sopimusasiakkaamme tai ensimmäistä kertaa käymässä luonamme. Huomaathan, että osa palveluistamme on saatavilla vain tiettyinä päivinä, rajoitettuun kellonaikaan. Jos olet tulossa vastaanotollemme, otathan yhteyttä etukäteen varmistaaksesi pääsyn haluamallesi asiantuntijalle.

Helpotamme maksutapoja asiakkaillemme

Medicomissio Sairaanhoitopalvelu on hyväksytty palvelusetelituottaja Tampereella, Kangasalla, Pälkäneellä, Nokialla, Ylöjärvellä, Orivedellä, Valkeakoskella, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Palveluseteli siis käy meillä maksuvälineenä.
Meidän palvelumme oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä jopa 50 % verotuksessa.
Kotisiivoukset myös arvonlisäverottomasti (ALV 0 %).
Matkakorvaus on täysin maksuton.

Ammattitaitoista hoitoa koulutetulta henkilökunnalta

Medicomissio Sairaanhoitopalvelun henkilökunta on kokenutta ja ammattitaitoista. Tahdomme varmistaa parhaan hoidon asiakkaillemme, ja meillä työskenteleekin ainoastaan koulutettuja hoiva-alan ammattilaisia. Asiakasta palvelee tarpeen mukaan lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Meillä on erikoiskoulutettua henkilökuntaa vammaisten ja sokeiden auttamiseen; näin varmistamme, että asiakkaan erityistarpeet tulevat todella kuulluksi ja hoidetuksi.

Yhteystietoihimme